Oldtimers, workshops en veel activiteiten voor kinderen tijdens de Tjamsweerster Fair op 27 mei

Tjamsweer – Wie dol is op jonge kalfjes, zin heeft in een zuivel proeverij of voor diegene die zich kan vergapen aan oldtimer tractors, is er vrijdag 27 mei vanaf 10:00 uur de Tjamsweerster Fair in Appingedam.
De Fair wordt georganiseerd door vier buurtbewoners en is uitgegroeid tot een groot event met meer dan 25 standhouders. Deze staan er met hun unieke en eigengemaakte producten. De dag wordt gecombineerd met de Friesland Campina boerderij open dagen.  Er is op de Fair veel te doen voor de bezoekers van alle leeftijden.

Ooit al eens gekeken bij het schaapscheren? Er is op de Fair een echt schaapscheerdersfeest. Ook worden er workshops en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo staat er een houten koe die gemolken kan worden en kunnen kinderen zich laten schminken. Er wordt een demonstratie manden vlechten gegeven en wie wil er springen op een skippy koe? Ook is er de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding met pony en kar over het land te rijden. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Opkikker. Op het horeca pleintje kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje.

De toegang is gratis, zowel als het parkeren. Dit is toegestaan in het land. De locatie is rondom de kerk van Tjamsweer aan het Dominee Sijperdapad in Appingedam. De Fair is open tussen 10:00 uur en 17:00 uur

Back to top button