fbpx
8.8 C
Delfzijl
donderdag 20 februari 2020
Home Agenda tips Nieuwjaarsconcert Vliethoven met Arnold Veeman en Marlene Bakker

Nieuwjaarsconcert Vliethoven met Arnold Veeman en Marlene Bakker

Delfzijl – In 2019 bestaat verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl 45 jaar en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt 2019 muzikaal begonnen met op zondag 13 januari van 15:00 tot 17:00 uur een concert van Arnold Veeman en Marlene Bakker, twee Groninger topartiesten.

Arnold is een muzikale avonturier “Ik wil alle muziek van de wereld leren kennen. Klanken zijn mijn palet waarmee ik gevoelens beschrijf.¬† Muziek maakt me blij en laat mij nooit in de steek.: Hij won diverse nominaties en muziekprijzen en zijn werk wordt uitgevoerd door ensembles en orkesten in het hele land.

Marlene is een opvallende verschijning in het Gronings talige circuit. Haar prachtige stem en eigen werk bezorgen haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene. Zijn won dit jaar de muziekprijs van RTV-Noord: de Grunney.

Iedereen die Vliethoven een warm hart toedraagt is van harte welkom om bij dit unieke concert aanwezig te zijn. De toegang is gratis! Aanmelden kan via nieuwjaarsconcertvliethoven@dehoven.nl

 

Advertenties

Advertenties