fbpx
12.5 C
Delfzijl
21 oktober 2020 12:39

Nieuw nummer van muziekband Sjilt ‘Straatarm’

Regio – Sjilt, een band bestaande uit zeven enthousiaste musici uit alle delen van de provincie Groningen, brengt een nieuw nummer uit. Het nummer heet “STRAATARM”. Het gaat over het gebrek aan bestrating dat soms ontstaat na het opleveren van een nieuwe woning in een nieuwe wijk.

Zoals zoveel bandjes kon ook Sjilt door de Corona “social distancing” een tijdlang niet repeteren. Maar stilzitten is niks voor de bandleden en daarom heeft men die periode aangegrepen om allemaal een persoonlijk filmpje te maken. Van dit materiaal heeft Arie Franken de officiële clip van STRAATARM gemaakt.

Luister en bekijk de clip op onze Facebook @SjiltMuziekband, Youtube STRAATARM, en Spotify.

De band Sjilt bestaat momenteel uit: Dick Ahlers, zang, Meinie van der Stoel, zang, Anja Kuipers, zang, Ria Oosterveld, drums (NB de opname Straatarm is met voormalig drummer Jan Breider), Rikus Oortwijn, toetsen, Henk Doeve, bas, Arie Franken, gitaar.

De nummers die Sjilt speelt zijn allemaal zelf geschreven en in het Nederlands. In de loop der jaren heeft de band een heel eigen sound ontwikkeld. Een jaar geleden is er ook al een nummer met clip uitgebracht: ECHTE MANNEN. Deze hilarische video clip heeft veel verborgen aanwijzingen naar de provincie Groningen en kunt u terugzien op Youtube. Er volgen vast nog meer.

Intussen is de band toch weer aan het repeteren via Jamulus. Maar er gaat niets boven live repeteren.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten