Nicolaïkerk in Appingedam opent haar deuren voor gedenken na Allerzielen

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Appingedam – In het teken van Allerzielen en ter nagedachtenis van dierbaren, opent de Protestantse Gemeente Appingedam jaarlijks de deuren van de Nicolaïkerk op de eerste zondag van november. Tijdens deze speciale dienst kunnen aanwezigen niet alleen de overledenen van het afgelopen jaar herdenken, maar ook zelf een kaarsje aansteken ter ere van een dierbare die ze hebben moeten loslaten.

Dit jaar, net zoals in voorgaande jaren, biedt de kerk ook de gehele gemeenschap van Appingedam de mogelijkheid om hun dierbaren te gedenken, zelfs als ze niet persoonlijk kunnen deelnemen aan de herdenkingsdienst. Daarom wordt de Nicolaïkerk toegankelijk gemaakt voor alle inwoners van Appingedam van zaterdagochtend 4 november tot zondagmiddag 5 november. Iedereen die dat wenst, kan in deze periode een kaars aansteken ter herinnering aan een overleden geliefde. Gedurende deze dagen zullen gastvrouwen en gastheren aanwezig zijn in de kerk om bezoekers te ontvangen en te begeleiden.

Als u uw geliefde wilt herdenken door een kaars aan te steken, bent u van harte welkom op zaterdag 4 november tussen 10.00 en 17.00 uur of op zondag 5 november tussen 11.30 en 16.00 uur. De Nicolaïkerk bevindt zich aan de Wijkstraat 32 in Appingedam. Een prachtige gelegenheid om samen te komen en stil te staan bij degenen die we missen na Allerzielen.

Back to top button