NEC Delfzijl JO11-1 alsnog kampioen

Delfzijl – In navolging van NEC Delfzijl JO11-2 en JO11-3 is ook de JO11-1 alsnog kampioen geworden in de 1e klasse 08. Daar waar het begin december in de derby tegen DVC Appingedam (0-0) niet lukte om het kampioenschap binnen te slepen lukte het nu wel om de titel te pakken. Met een prima overwinning op SC Loppersum (14-1) zorgden de boys van Jari Slort en Jordi Westra er toch nog voor om het kampioenschap veilig te stellen.

Dat de vaste verdedigers Thijs en Merijn door een paar prima goals zichzelf in de statistieken wisten te nestelen gaf de avond extra glans. Zelfs keeper Dennis wist zich met een prima kopbal aan de doelpuntenmakers van deze wedstrijd toe te voegen. Vooral deze doelpunten werden gezamenlijk gevierd. Het succes werd elkaar gegund en dat maakte de avond extra mooi.

Met het kampioenschap verzekerd de JO11-1 zichzelf, door een nieuwe herindeling na de winter, van meer weerstand. Een geweldige uitdaging voor de jongens en nog meer mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Want winnen is leuk maar ontwikkelen, daar gaat het uiteindelijk wel om.

Dat de SC Loppersum bereid was om de wedstrijd na de afgelasting van afgelopen zaterdag in te halen op het sportpark centrum verdient een grote pluim. Er was zelfs aan een cadeau gedacht.

Back to top button