13.7 C
Delfzijl
19 april 2021 20:49

Nationaal Coördinator Groningen start adviespunt voor bedrijven

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Appingedam – Vanaf donderdag 11 mei 2017 kunnen bedrijven met vragen of voor advies over de gevolgen van bodembeweging terecht bij het Bedrijven Adviespunt Bodembeweging. Dit is een initiatief van  Nationaal Coördinator Groningen (NCG).  Hans Alders, NCG: “Uit gesprekken met ondernemers en ondernemersverenigingen bleek dat bedrijven behoefte hebben aan specifieke informatie over gevolgen van bodembeweging. Met de lancering van het Bedrijven Adviespunt Bodembeweging speciaal voor bedrijven, komen we tegemoet aan deze wens.”

Naast het digitaal informatieplatform www.nationaalcoordinatorgroningen.nl/bedrijven bestaat het adviespunt uit een ondernemersadviseur die speciaal is aangetrokken om ondernemers actief te informeren, adviseren en te begeleiden als ze tegen problemen met bodembeweging, zoals aardbevingsschade aanlopen.

Informatieplatform

Op de website van de NCG is een deel speciaal ingericht voor bedrijven. Ondernemers kunnen daar informatie vinden over schade en versterken, regelingen die speciaal op bedrijven gericht zijn en er is te vinden welke organisatie zij kunnen benaderen voor de afhandeling van bedrijfsspecifieke vragen en –problemen zoals omzetschade. Al deze informatie en de contactgegevens  van de ondernemersadviseur zijn te vinden op www.nationaalcoordinatorgroningen.nl/bedrijven

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten