7.8 C
Delfzijl
15 mei 2021 03:55

Muziektheaterproductie Jan Brons is terug! zoekt vrijwilligers

Appingedam – Op dit moment werkt het team achter de muziektheaterproductie Jan Brons is terug! hard aan de realisatie van de voorstelling die op 17 juni aan de Langerijp 2 in Appingedam (voormalige steenfabriek) in première gaat. Nog maar een paar weken te gaan, tijd om de organisatie tijdens de speelperiode op orde te krijgen. Daarom is Jan Brons is terug! op zoek naar vrijwilligers. 

Wie wordt er gezocht :

  • publieksbegeleiders
  • medewerkers kaartverkoop
  • parkeerwachters
  • verkeersregelaars (erkend)
  • horecamedewerkers
  • a.

Ken je of ben je iemand die dit leuk vindt om te doen? Wijs hem of haar dan op deze oproep. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@janbronsisterug.nl.

Over de voorstelling
De tragikomische voorstelling Jan Brons Is Terug! gaat over falen en slagen en over de vraag wat succes nou werkelijk is. De 35-jarige Winnie heeft eigenlijk nog niets bereikt in haar leven, terwijl haar jongere broer Jacco juist álles al heeft – een succesvolle carrière, een gezin. Dan erft hij ook nog de antieke Brons-tractor.

Omdat Winnie niet weet wat ze moet met haar leven, vraagt ze haar gestorven vader of hij niet een beschermengel kan sturen. Dat wordt tot haar stomme verbazing ene Jan Brons, die met tegenzin het comfortabele hiernamaals verlaat. Brons laat Winnie zien dat succes hebben niet gelijk staat aan gelukkig zijn.

De hoofdrollen in Jan Brons is terug! worden gespeeld door Arno van der Heyden en Lotte Dunselman.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten