Gelegenheidscamping tijdens DelfSail 2016 op het voormalige sportpark in Uitwierde

Delfzijl – Tijdens DelfSail zal er een gelegenheidscamping verrijzen op het voormalige sportpark in Uitwierde. De camping bied ongeveer 350 kampeerplaatsen en is geopend van woensdag 29 juni t/m maandag 4 juli. Op dit moment wordt er hard gewerkt om het terrein en alle voorzieningen op orde te maken.

De camping is gelegen op korte afstand van het evenemententerrein, welke tijdens het evenement het beste lopend, met de fiets of motor kunt bereiken. U kunt heerlijk langs de zeedijk wandelen of fietsen, en geniet zo van een heerlijk dagje uit naar DelfSail.

DelfSail a Festival of Energy
DelfSail is dit jaar het grootste publieksevenement van Noord-Nederland. Van 29 juni t/m 3 juli kunnen bezoekers genieten van de grootste zeilschepen ter wereld en honderden historische vaartuigen. In de Eemshaven en op kaden en in het centrum van Delfzijl kunnen bezoekers genieten van vele optredens en activiteiten. DelfSail is gratis toegankelijk voor jong en oud. Een uniek evenement – de Sail met het warme hart- a festival of energy- georganiseerd door meer dan 500 vrijwilligers.

Camping DelfSail bevindt zich aan de Wierdeweg 3, 9931 TC Delfzijl. Van te voren reserveren is verplicht. Dit kan via deze link

Back to top button