Motor valt van bergingsvoertuig op de N360 bij Appingedam

Appingedam – Een motor is dinsdagochtend op de N360 ter hoogte van de rotonde met de Jukwerderwg in Appingedam van een bergingsvoertuig gevallen. De motorfiets van een Noor viel van het bovenste dek van de bergingsvrachtwagen.

De chauffeur heeft enige tijd geprobeerd om de motor zelf los te krijgen. Voorbijgangers hadden ondertussen de politie gebeld omdat het voertuig op een gevaarlijk punt stond.

Een andere berger, die toevallig passeerde, heeft nog samen met de chauffeur geprobeerd de motor van de vrachtwagen te krijgen maar ook dit lukte niet. Uiteindelijk kwam bergingsbedrijf Dallinga kwam met een bergingsauto met kraan ter plaatse om de motor van de vrachtwagen te tillen. Het verkeer op de N360 werd helemaal gestremd en er ontstond een kleine file.

Nadat de motor weer op de weg stond kon de weg weer worden opengesteld voor het verkeer. De motor en een auto op de bergingsvrachtwagen liepen schade op.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2093″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button