Minister Wiebes heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan Zeerijp

Zeerijp – Minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Klimaat heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan Zeerijp. De minister is vandaag in de provincie om onder andere te praten over gaswinning en aardbevingen in de regio. Wiebes laste na de beving van maandagmiddag een bezoek aan Zeerijp in.

Zeerijp was afgelopen maandag het epicentrum van de aardbeving met een kracht van 3,4 op de schaal van richter. Het was de zwaarste beving na 2012. Wiebes gaat in het dorpshuis in gesprek met kinderen en burgemeester Rodenboog. Hierna bracht hij een bezoek aan akkerbouwer Bert-Jan Huizing tevens fractievoorzitter van de VVD in Loppersum.

Vanavond is  Wiebes te gast bij de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland in Martiniplaza.

In het dorp hing de Groninger vlag half stok er waren diverse protestdoeken te zien. Het bezoek van Wiebes was omringt door veel pers en agenten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1440″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button