fbpx
9.6 C
Delfzijl
donderdag 20 februari 2020
Home Agenda tips Meijster rommelmarkt klaar voor de start

Meijster rommelmarkt klaar voor de start

Uithuizermeeden – Uithuizermeeden staat op zaterdag 17 juni traditiegetrouw in het teken van de Meijster rommelmarkt. Om exact negen uur gaan de deuren van de boerderij van Ubbens aan het Oranjeplein open en kan men zich laten verrassen door het gevarieerde aanbod. Allemaal ingebracht door inwoners van Uithuizermeeden.

Jaarlijks wordt de opbrengst geschonken aan lokale doelen. Voor veel Meijsters is dit een motivatie om afstand te doen van veelal goede spullen. Of juist te kopen tijdens de markt.

Dit jaar is gekozen voor twee doelen: De “beweegtuin” bij de Mieden, het zorgcentrum. Het doel van zo’n “actieve” tuin is om ouderen (meer) in beweging te krijgen én te houden. Maar ook de gezonde buitenlucht en het sociale aspect is belangrijk. En Stichting Beach Event Uithuizermeeden. Stichting Beach-Event heeft als doel om evenementen voor verschillende leeftijdscategorieën in de gemeente Eemsmond te organiseren. Jaarlijks organiseren zij een strandfestijn met sport en muziek/ dans.

De Meijster rommelmarkt is één van de grootste overdekte rommelmarkten in de omgeving. Liefhebbers komen van heinde en verre. De organisatie adviseert de bezoekers die met de auto naar Uithuizermeeden komen, de aanwijzingen op de borden en van de verkeersregelaars op te volgen. Parkeren kan gratis in de nabijheid van de rommelmarkt.

De Rommelmarkt wordt georganiseerd vanuit de PKN gemeente van Uithuizermeeden. Informatie is ook te vinden via de website: www.pguithuizermeeden.nl

Advertenties

Advertenties