Meerdere bushokjes Delfzijl-Noord vernield

Delfzijl – In Delfzijl-Noord, met name in de wijk Bornholm, zijn dit weekend meerdere bushokjes vernield. Tussen de Hogelandsterweg en de Kustweg werden van zes bushokjes de ruiten vernield. Bij sommige bleef het bij een enkele glasplaat, bij de andere lagen alle ramen er uit. De politie, gemeente en Qbuzz zijn op de hoogte van de vernielingen.

Mogelijk houden de vernielingen verband met de coronamaatregelen die zondag zijn ingegaan. Afgelopen week werd er nog een oproep gedaan via sociale media om zaterdagavond te gaan rellen in het centrum van Delfzijl, hier bleef het echter rustig.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2925″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button