Marktplaats Spijk wederom een succes

Spijk – Spijk beleefde zaterdag opnieuw een succesvolle editie van Marktplaats Spijk. Met 90 deelnemende adressen was er voor de bezoekers van het dorp altijd wel iets van hun gading bij. Inwoners verkochten vanaf hun eigen oprit overbodige spullen zoals kleding, oud gereedschap of gebruikt speelgoed maar ook handgemaakte spullen. Maar ook voor de inwendige mens was er voldoende verkrijgbaar. Kinderen konden op de Tuinbouwweg langs bij Den Tekentafel of meedoen aan het stempelspel waarbij ze bij een volle kaart een suikerspin konden ophalen.

Door het dorp heen was er live muziek van onder andere Job oet Spiek, De Bierspiekers en door het dorp reed een draaiorgel.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2762″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button