Vrijwilligers in actie tijdens NL Doet bij Groen voor Rood

Delfzijl – Groen voor Rood doet al jaren mee met NL Doet. Ook dit jaar is dit weer het geval.
Er zijn heel wat werkzaamheden te doen, zoals het metselen van een barbecue, kantstenen leggen, onkruid wieden en een het maken van een kabouterpad. Eén van de vrijwilligers Ton Potuyt werkt al jaren in de tuin en is ook schilder die prachtige werken maakt. Hij heeft de prachtige kabouters voor het kabouterpad gemaakt. Het is een hele klus geweest en mede daarom heeft hij zaterdag de eerste kabouter geplaatst.

NL Doet is de grootste landelijke vrijwilligersactie die jaarlijks georganiseerd wordt door het Oranje Fonds. NLdoet vond dit jaar voor de zeventiende keer plaats. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei kon iedereen op ruim 5.500 plekken in Nederland op een laagdrempelige manier kennismaken met vrijwilligerswerk en ervaren hoe het is om iets voor een ander te betekenen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2761″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button