fbpx
8.1 C
Delfzijl
20 oktober 2020 00:26

Marcel Mulder pakt titel tijdens derde editie van het Eemsdelta Open golftoernooi

Steendam – De derde editie van het Eemsdelta Open Bedrijventoernooi op de baan van Golfclub Duurswold  in Steendam is gewonnen door Marcel Mulder (Tailored Golf Events). Uit handen van accountmanager Eduard Mulder van Groningen Seaports ontving hij de Seaports/EZ Bureau Eemsdelta wisselbokaal. Op de tweede plek eindigde John Ridderbos (Schoonmaakbedrijf Eemsmond) en Robbert Slob (Gasterra) behaalde de derde plaats.

De derde aflevering van het bedrijvengolftoernooi, een initiatief van Golfclub Duurswold en businessplatform Eemshaven.info, ging onder barre weersomstandigheden van start. Harde wind en stromende regen weerhield de 40 deelnemers niet, om de lommerrijk gelegen golfbaan om 12 uur op te gaan en hun wedstrijd af te werken. In de loop van de middag klaarde het weer echter op. Voor mensen die kennis wilden maken met de golfsport was er s ’middags een clinic. Andre Kinzer (Interoffice) en Berit Jansen eindigden tijdens deze clinic bij respectievelijk de heren en dames op de eerste plek.

Toernooidirecteur Albert Lenting kijkt tevreden terug op het evenement. “Ondanks de regen, storm en drijfnatte spelers kwam uiteindelijk iedereen toch weer droog, blij en in de zon binnen. Het Eemsdelta Open Bedrijvengolftoernooi mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Er komen goede golfers op af. Ik verheug mij nu al op de vierde editie in 2018.”

Het toernooi werd traditioneel afgesloten met de Eemshaven.info Zomerborrel en Barbecue.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten