Juf Ali de Raaf neemt na 42 jaar voor de klas te hebben gestaan afscheid van obs de Woldrakkers

Woldendorp – Na 42 jaar les te hebben gegeven heeft Juf Ali de Raaf afscheid genomen van Openbare Basisschool de Woldrakkers in Woldendorp. Aan het eind van een feestelijke middag, in verband met de sluiting van de school, was er plots een brandweer sirene te horen in de straat. De kinderen vroegen zich af wat is er aan de hand, maar kijken mochten ze niet. Plots kwam Sinterklaas en Zwarte Piet het plein op lopen. Ze hadden gehoord van het afscheid en waren speciaal overgekomen uit Spanje om gedag te zeggen en een presentje te overhandigen.

Niet alleen juf Ali nam afscheid van de school. Ook juffen Adinda Saffri en Margreet Barneveld keren volgend schooljaar niet terug. Juf Margreet heeft ook veertig jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan de laatste zeven jaar op de Woldrakkers. Tevens werd er afscheid genomen van een aantal klassenassistenten en leden van de ouderraad.

Later op de dag volgt een verslag het afscheidsfeest van het schoolgebouw.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1213″]

Back to top button