fbpx
18.8 C
Delfzijl
vrijdag 29 mei 2020
Home Algemeen Muzikanten MaRa Duo gaan langs zorg- en verpleeghuizen om bewoners een hart...

Muzikanten MaRa Duo gaan langs zorg- en verpleeghuizen om bewoners een hart onder de riem te steken

Delfzijl – Het MaRa duo zal binnenkort buiten optredens gaan verzorgen voor de bewoners van zorg- en verpleeghuizen in de regio. Het duo bestaande uit Randy Meijer en Marita Alssema zullen onder andere optreden bij verpleeghuis Damsterheerd in Appingedam. MaRa Duo speelt voornamelijk nummers die aansluiten bij de doelgroep Nederlandstalig, jaren 60 & 70 muziek en country nummers zoals: Hello Mary Lou, Brandend Zand, Droomland, Something Stupid en nog veel meer.

Het zijn bijzondere tijden waarbij een bezoek familie of kennissen in een verpleeghuis door de coronacrisis tijdelijk niet meer mogelijk is. Ook de activiteiten in de zorg en verpleeghuizen liggen stil en de ouderen zitten veelal alleen op hun kamer. Ook de optredens die gepland stonden voor het MaRa Duo in de verschillende verpleeghuizen gingen niet door. Om de ouderen toch een hart onder de riem te steken speelt het duo buiten een aantal nummers, het is de bedoeling dat de bewoners vanaf hun kamers kunnen genieten van de muziek.

“We proberen op verschillende plekken rond een verpleeghuis aan te doen zodat we zoveel mogelijk bewoners kunnen bereiken” vertelt Randy Meijer. “We zijn nog op zoek naar meerdere zorg- en verpleeghuizen in de regio waar we onze muziek te gehore kunnen brengen voor de bewoners, graag komen we in contact met activiteitenbegeleiders van de zorg en verpleeghuizen om optredens af te stemmen met de zorglocatie. ”

Geïnteresseerde zorg- en verpleeghuizen kunnen contact opnemen met Randy Meijer op telefoonnummer 06-12042330.

Advertenties