fbpx
0.6 C
Delfzijl
27 januari 2021 10:55

Online programmeerles in coronatijd bij De Jonge Onderzoekers Groningen

Appingedam – Door het coronavirus kunnen veel leuke dingen voorlopig niet doorgaan. Net als bij heel veel andere clubs zijn ook bij De Jonge Onderzoekers de deuren al een week op slot. Iedereen blijft binnen maar bij De Jonge Onderzoekers kunnen kinderen en jongeren toch aan de slag.

Wie een computer of een laptop en een internetverbinding heeft, kan namelijk meedoen aan online programmeerlessen. Net als tijdens de normale programmeerlessen is er een docent die dingen uitlegt en aan wie de deelnemers vragen kunnen stellen. En net als anders is er een pauze. 

Alleen moet iedereen nu zelf even voor ranja zorgen. En voetballen met z’n allen kan natuurlijk niet, maar moppen tappen is een goed alternatief, net als het onderling uitwisselen van memes (veel gedeelde komische filmpjes en grappige afbeeldingen).

De lessen vinden plaats op maandag- en donderdagavond. De maandagavond les start om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Op donderdagavond zijn er twee lessen. Voor deelnemers van 8 tot 12 jaar start er een les om 18.30 uur met als eindtijd 20.00 uur. Deelnemers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar beginnen om 20.00 uur en stoppen om 22.00 uur. Iedereen kan meedoen. Aanmelden voor de programmeerlessen kan via: https://www.djog.nl/djognieuws/djo-en-het-corona-virus-panden-dicht-wel-programmeerles/

Volg ons op

10,820FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten