16.8 C
Delfzijl
24 juni 2021 22:43

Man zwerft nacht door de Eemshaven nadat hij met zijn auto te water raakte

spot_img

Eemshaven – Een 73-jarige man uit Delfzijl heeft afgelopen nacht een hachelijk avontuur beleefd. De man ging gistermiddag van huis om een stukje te toeren door de regio. In de Eemshaven raakte de man vermoedelijk de oriĆ«ntatie kwijt toen de duisternis in viel.

Nadat hij een doodlopende weg was ingereden wilde hij keren, maar dat ging mis. De man kwam met zijn auto in de berm terecht en raakte vervolgens met zijn auto te water.
De man, die geen mobiele telefoon bij zich had, raakte niet gewond maar liep wel een nat pak op. Hij klom uit het voertuig en begon te zwerven door de Eemshaven. Bij de nieuwe spoorlijn kon de man niet verder omdat het spoor is omheind met grote hekken.

Vervolgens liep de man langs het spoor richting van de Borkumlijn, waar een passage is gemaakt over het spoor, om uiteindelijk aan het Westlob aan de kade uit te komen. Daar werd de man vanmorgen door havenmedewerkers aangetroffen.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De man is uiteindelijk met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het UMCG.

Medewerkers van een kraanbedrijf, die aan hun werkdag begonnen, ontdekten het voertuig van de man in het water. De politie werd ingelicht en na controle bleek het om de auto van de man te gaan. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
DierDier
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen

Populaire berichten