Man beroofd na avondje stappen in Appingedam

Appingedam – Een 51-jarige man uit Appingedam is op de Wijkstraat in de nacht van zaterdag op zondag beroofd van zijn portemonnee. Surveillerende agenten werden door de 51-jarige aangesproken. Hij vertelde dat hij rond 04.15 uur bij de inham stond tussen de croissanterie en het hotel. Plotseling werd hij aangevallen door vier personen. Volgens de man werd hij meerdere keren geslagen en geschopt.

De mannen doorzochten zijn zakken en gingen er vandoor met de portemonnee. Ze renden weg in onbekende richting. De man wist zich alleen te herinneren dat de verdachten jonge personen waren, vermoedelijk van Oost-Europese afkomst, ze droegen spijkerbroeken en een van hen droeg een zwarte hoed. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Heeft u meer informatie over de beroving of was u rond 04.00 uur in de omgeving van de Wijkstraat? Neem dan contact op met de politie in de Delfzijl via het algemene nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Back to top button