Maak kennis met tennis bij LTC ’t Fivelveld in Appingedam

Appingedam – Of je nu een man of vrouw bent, arm of rijk, jong of oud, fit of fit willen worden, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Tennis is een sport die bij uitstek gedaan kan worden in deze lastige coronatijden. Het is een sport die je buiten kunt beoefenen op ons mooie tennispark midden in Appingedam. De vereniging bestaat ruim 100 jaar en heeft 5 gravelbanen.

Tennis is uitdagend, gezellig en gezond Tennis daagt uit en motiveert. Door te tennissen, verleg je je grenzen en verbeter je jezelf keer op keer. Dat werkt verfrissend en zorgt voor een positieve spanning. Daarnaast betekent tennis ook gezelligheid. Tennissen doe je namelijk niet alleen, maar bijvoorbeeld met vrienden of clubgenoten. En hopelijk mogen we weer snel na afloop van een competitiedag met de tegenstanders een drankje drinken op het terras van de club. Bovendien is tennis goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Je wordt er slanker door, fitter en meer ontspannen.

Doe je ook mee?
Voor de jeugd organiseert LTC ’t Fivelveld aankomende Hemelvaartsdag een leuke clinic. Alle basisscholen in Appingedam hebben een uitnodiging ontvangen. Deze clinic zal verzorgd worden door onze trainer Maikel Borg, die bijgestaan zal worden door enkele vrijwilligers.

De tennisbaan is te vinden aan de Farmsumerweg 19-1 Appingedam. De clinic vind plaats op Hemelvaartsdag 13 mei 15:30 tot 16:30 uur. Opgeven kan via fivelkids@fivelveld.nl


Fivelveld heeft ook aan de volwassenen gedacht. Als je kennis wilt maken met de club, de sport en de gezelligheid, kun je gebruik maken van de “Maak kennis met tennis” aanbieding. Deze aanbieding is er voor volwassen en ook voor de jeugd! Je kunt dan voor € 10 4 lessen volgen om te ervaren hoe leuk de tennissport is. Je kunt je aanmelden voor deze aanbieding via www.fivelveld.nl/lid-worden. Volwassenen die na deze 4 lessen enthousiast zijn, kunnen het eerste jaar voor de helft van de prijs lid worden. “Met deze acties hopen we meer mensen enthousiast te krijgen voor deze leuke sport” aldus de organisatoren.

Back to top button