fbpx
14.7 C
Delfzijl
maandag 25 mei 2020
Home Agenda tips Lezing door Theo de la Ruelle over de wereld van de nachtvlinders

Lezing door Theo de la Ruelle over de wereld van de nachtvlinders

Hellum – Sinds een aantal jaren is Theo de la Ruelle geheel gegrepen door nachtvlinders. Het begon allemaal met een nachtvlinderavond van de Werkgroep Natuur en Landschap Duurswold in Harkstede in 2011. Sindsdien heeft Theo veel kennis over deze insecten opgedaan en nachtvlinderavonden gegeven.

Op zijn website www.mijnblogje.nl is veel informatie van onder meer de nachtvlinders te vinden. Op 3 juli heeft u de kans om deze prachtige nachtbrakers in levenden lijve te zien tijdens de nachtvlinderavond, ook dit jaar in Harkstede.

Maar op donderdag 20 februari maakt Theo u eerst wegwijs in de nachtvlinderwereld tijdens de eerste activiteit van de Werkgroep NLD van dit seizoen. Een gevarieerde lezing met veel informatie over vlinders in het algemeen en nachtvlinders in het bijzonder. Zodat u goed voorbereid bent voor de nachtvlinderavond van 3 juli.

De lezing begint om 20.00 uur en vindt plaats in Dorpshuis Tonegido in Hellum. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt altijd op prijs gesteld. (Let op: deze lezing is – in tegenstelling tot wat u gewend bent – op een donderdagavond!)

Advertenties