Leerlingen nemen feestelijk afscheid van schoolgebouw obs de Woldrakkers in Woldendorp

Woldendorp – Precies 62 jaar na de opening sluit obs de Woldrakkers in Woldendorp voorgoed haar deuren. Het schoolgebouw wordt gesloopt en maakt plaats voor een semipermanente school waar de leerlingen van de Woldrakkers samen met obs de Munte uit Termunterzijl in trekken. In de tussentijd trekken de leerlingen van de Woldrakkers tijdelijk in bij de Munte.

Donderdagmiddag werd er feestelijk afscheid genomen van de school. De leerlingen hadden samen met de Klankenkaravaan een muzikale middag in elkaar gezet. Hierbij hadden leer leerlingen muziek stukken uit verschillende werelddelen ingestudeerd.

Aan het eind van het programma werd er afscheid genomen van een aantal klassenouders, ouderraad leden en juffen. Waarna belangstellenden nog een keer door de school gaan konden gaan voor dat deze echt op slot gaat.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1214″]

Back to top button