Brand verwoest leegstaand vakantiehuisje in Termunterzijl

Termunterzijl – Een leegstaand vakantiehuisje aan de Schepperbuurt in Termunterzijl is vrijdagmiddag door brand verwoest. De brandweer werd rond half drie opgeroepen nadat omstanders rook uit het pand zagen komen.

Om voldoende water te krijgen is er opgeschaald naar middelbrand. Het schuimblusvoertuig van brandweer Delfzijl kwam hiermee ter plaatse om te zorgen voor voldoende bluswater. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Het is niet de eerste keer dat op het terrein aan de Schepperbuurt brand is ontstaan. Op 31 december 2017 ging een leegstaande boerderij in vlammen op en op 29 juli 2018 ging er ook al een vakantiehuisje in vlammen op. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2132″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button