Landelijke finale hoge druk Jeugdbrandweer gewonnen door Oud-Beijerland

Farmsum – Afgelopen zaterdag vond de landelijke finale hoge druk voor de Jeugdbrandweer plaats in de Farmsumerhaven. Op het schip Hr. Ms. Naarden (oud mijnenveger en nu korpsschip van Zeekadetkorps Delfzijl) was door Jeugdbrandweer Delfzijl een wedstrijdbaan uitgezet die de tien deelnemende ploegen met succes moesten volbrengen.

De deelnemers kregen een melding van een brand aan boord van het schip. Er zou brand zijn ontstaan in het kombuis met als gevolg een doorslag naar boven richting de radiokamer. Op het schip waren meerdere personen aanwezig. Eén slachtoffer dat aanwezig was in het kombuis vluchtte het dek op en sprong vanaf de boeg het water in. En andere slachtoffer moest door de jeugdbrandweerlieden uit het schip worden gehaald. Het slachtoffer in het water werd gered door het oppervlakte reddingsteam van de brandweer Delfzijl.

Uitslagen: 1e plaats Oud-Beijerland, 2e Ede, 3e Enkhuizen, 4e Heerhugowaard, 5e Zierikzee, 6e Rheden, 7e Zwolle, 8e Veenendaal, 9e Dalfsen en een 10e plaats voor Hoogeveen.

Foto’s niet op volgorde

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1761″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button