Kriebeldam gaat over een week van start

Appingedam – Het is bijna weer zo ver. Volgende week maandag, 18 juli, start in Appingedam de vakantiespelen Kriebeldam. Kinderen van de basisschoolleeftijd (met uitzondering van groep 1) kunnen zich nog steeds aanmelden via de website www.kriebeldam.nl. De spelweken zelf starten maandagochtend 18 juli om 09.00 uur in het ASWA-gebouw aan de Burgemeester Klauckelaan in Appingedam.

Maandag wordt er gestart met het traditionele huttenbouwen. Alle andere activiteiten die de rest van de twee weken worden georganiseerd hebben allemaal te maken met het thema “reis rond de wereld”. Uiteraard worden er veel knutsel-, sport- en spelactiviteiten gedaan, maar ook staan er verschillende uitstapjes op het programma. De spannende overnachting op de locatie “Elders” is voor de kinderen van de oudste groepen het hoogtepunt van de week. De jongste groepen blijven ook slapen, maar dan in Appingedam.

De aanmeldingen stromen inmiddels binnen, dus kan de organisatie wel wat extra hulp gebruiken om alles in goede banen te leiden. Dus bij deze tevens een oproep aan iedereen die het leuk lijkt om zich aan te melden als vrijwilliger. Er is een grote groep vaste vrijwilligers die ook door het jaar heen regelmatig samen iets ondernemen.

Zo is Kriebeldam niet alleen een activiteit voor de kinderen maar beleven ook de jongeren die dit ieder jaar weer mogelijk maken veel plezier aan de spelweken.

Back to top button