vrijdag 24 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Konijnenburcht in de Zuurdiekster struunspeultoen

spot_img

Zuurdijk – RWE/Essent en De Weert steunen het nieuwe speelveld in Zuurdijk met rioolbuizen dankzij de Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta (SBE) en de Noord-Groningse Uitdaging.

De aanleg van de Zuurdiekster Struunspeultoen is in volle gang. In het plan is ook een konijnenburcht met ingemetselde picknickplek opgenomen. Daar zijn grote rioolbuizen voor nodig. Maar waar vind je die? Dorpsbelangen Zuurdijk nam contact op met de Noord-Groningse Uitdaging. Zij zochten in hun netwerk naar bedrijven die Zuurdijk hiermee zouden willen helpen. En vonden in de SBE een partner.

SBE legde de vraag in de maintenance groep van haar leden neer, met een positief resultaat. De eerste match van 2017 kwam daardoor tot stand! Cultuurfonds RWE Eemshaven zorgen in samenwerking met De Weert Loon-en grondverzetbedrijf bv. uit Spijk dat Zuurdijk haar rioolbuizen krijgt. Zij doneren ze niet alleen, maar zorgen ook dat ze gebracht worden.

Op woensdagmiddag 22 februari, om 13.30 uur, worden de rioolbuizen op het veld op Zuurdijk afgeleverd. Dit wordt een feestelijk moment voor alle partijen. Vanzelfsprekend zijn ook de Zuurdiekster kinderen hierbij aanwezig.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten