fbpx

Exposeren in Museum Stad Appingedam

Appingedam – Regelmatig wordt het museum benaderd door hobby-kunstenaars die graag willen exposeren. Als één van de jubileumactiviteiten ter gelegenheid van zijn 75-jarig bestaan, wil het museum daar de mogelijkheid voor bieden. In totaal worden vier exposities gehouden, elk van ca. twee maanden, op de verdieping van het museumpand aan de Dijkstraat.

Getalenteerde hobby-kunstenaars kunnen tot 18 maart een mail sturen naar info@museumstadappingedam.nl, met voorbeelden van hun werk en een kort verhaaltje over zichzelf. Als u niet beschikt over e-mail, kunt u ook langskomen om uw werk te laten zien, maar dan  op afspraak: tel. 0596-680168. Het museum maakt een selectie en eventueel combinaties van werk van verschillende deelnemers, die vervolgens uitgenodigd worden.

Daarbij wordt vooral gekeken naar kunstwerken die origineel zijn en interessant om aan het publiek te laten zien. Het kan bijvoorbeeld gaan om schilderijen, tekeningen, grafiek, sculpturen, textiel, kleding, sieraden, maquettes of papierkunst.

Back to top button