zaterdag 23 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Kidsdance-lessen bij EMD Dance Company in Appingedam

Appingedam – Eigenares Eurnalis Sambo heeft onlangs met haar EMD Dance Company het stokje over genomen van Studio Tapila2. In Multifunctioneel Centrum Kabzeël aan de Dijkstraat in Appingedam wordt met veel passie dansles gegeven aan dansers van alle niveaus en alle leeftijden.

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 11 jaar oud zijn er kidsdance-lessen. Docente Merel vertelt wat EMD (Everybody Moves Different) deze doelgroep te bieden heeft. “In de dansles gaat het er niet om wie de beste moves heeft of hoe cool je eruit ziet. In de eerste plaats gaat het natuurlijk om het plezier! Maar je leert ook samen te werken, jezelf te uiten en je lichaam te waarderen en vertrouwen.

In de les werken we spelenderwijs aan je techniek, maar besteden we ook aandacht aan muziekbeleving en improvisatie. We onderzoeken verschillende muziekstijlen, leren goed naar de muziek te luisteren en deze te vertalen in dans. Tot slot leren we verschillende danspasjes en bewegingen die we combineren op muziek. Je kan zelf aangeven welke nummers je tof vindt om op te dansen, maar ook aan welke doelen je zou willen werken in de les. Bijvoorbeeld een dansje die je gezien hebt en die je graag zou willen leren. Of misschien wil je een split of een spagaat kunnen doen. Misschien wil je aan je zelfvertrouwen werken en gaan we proberen om een stukje solo te dansen. Er is ruimte voor iedereen en je mag dansen op je eigen niveau! Dansen doen we samen en met respect voor elkaar”.

Ben je nieuwsgierig of ken je iemand die zich thuis zou kunnen voelen in onze studio? De eerste drie (proef)lessen zijn helemaal gratis

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,307VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
TuinTuin