Kerstconcert Christelijk Mannenkoor Appingedam in de kerk aan de Dijkstraat

Appingedam – Op zaterdagavond 23 december vindt in de Nederlandse Gereformeerde kerk Appingedam 73 te Appingedam een Kerstconcert plaats, georganiseerd door het Christelijk Mannenkoor Appingedam. Het concert begint om 19.30 uur.

Het koor, onder leiding van Nico Dijkman en Jan Beukema, brengt verschillende Kerstliederen ten gehore, waaronder het bekende ‘Stille nacht’ en een Kerstfantasie. De avond krijgt extra klank door de medewerking van Moniek Timmer op piano en Mirjam de Jong – Timmer op panfluit. De zussen staan bekend om hun prachtige muzikale samenwerking.

Naast koorzang is er ruimte voor samenzang, en de avond wordt afgesloten met het gezamenlijk zingen van ‘Ere zij God’. Iedereen is van harte welkom om dit concert bij te wonen.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 en kunnen gereserveerd worden bij de bekende adressen Cigo Overdiep 4 en Primera Dijkstraat 71, beide in Appingedam, en Cigo boekhandel Schoolstraat 6 in Delfzijl. Daarnaast zijn kaarten ook verkrijgbaar op de avond zelf aan de deur.

Voor degenen die van zingen houden, bestaat de mogelijkheid om het koor te versterken. Repetities vinden plaats op donderdagavond vanaf 4 januari in de Franse School te Appingedam, van 20.30 uur tot 22.30 uur.

Back to top button