Kerstboom uitzoeken onder het genot van een kopje warme chocolademelk bij Autobedrijf De2Kolommer, en 16 december aanwezig op de kerstmarkt in Farmsum

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Farmsum – Na de zeer geslaagde kerstbomenverkoop vorig jaar, heeft Autobedrijf De2Kolommer ook dit jaar weer het terrein achter de garage aan de Rondeboslaan in Farmsum ingericht voor de verkoop van kerstbomen. Afgelopen weekend is de verkoop gestart en ondanks dat Sinterklaas nog niet is geweest, zijn er al flink wat kerstbomen, kerstboomstandaarden en kerststukjes verkocht.  

Elke dag kunt u tussen 8:00 en 18:00 uur (in het weekend vanaf 12:00 uur) terecht om een kerstboom uit te zoeken en een warme chocolademelk te drinken bij het kampvuur. Op vrijdag kan dit zelfs tot 21:00 uur. En wordt het voor u lastig om de boom zelf mee naar huis te nemen? Autobedrijf De2Kolommer brengt de boom voor een klein bedrag ook graag naar u toe! 

Op 16 december kunt u Autobedrijf De2Kolommer ook vinden op de kerstmarkt in Farmsum, onder andere met kerststukjes en kerstboomstandaarden. 

Back to top button