Kans & Kunst organiseert een Halloween Party

Delfzijl – ‘Kans & Kunst organiseert op zaterdag 29 oktober 2022 van 13.00 tot 16.00 uur een Halloween Party. Het belooft een klein beetje griezelig maar vooral een heel gezellig feestje te worden voor jong en oud, waarbij we leuke creaties gaan maken met z’n allen. Bovendien is er voor de kinderen ranja met een bekertje griezelige snoepjes en is er voor de ouders (of andere volwassenen) uiteraard koffie of thee. Het allerleukste is als je natuurlijk verkleed komt, want dát is de belangrijkste activiteit van het feestje! Kans & Kunst biedt dit griezelige feestje volledig gratis aan. 

Die dag zijn er diverse activiteiten te doen tijdens het feestje. Er is: “Maak je eigen miniatuur spookhuisje”, “Maak je eigen Halloween hanger” en “Maak je griezeligste schilderij ooit”. Ook kun je gaan knutselen uit een Halloween knutselbox. Heb je zelf een te gek idee? Nog leuker!

Wil je zeker zijn van een plekje? Mail dan eventjes naar kansenkunst@hotmail.com of stuur even een appje naar 06 16 57 55 92. Ze zien je graag (verkleed) verschijnen: Schuitenzand 66, Delfzijl.

Back to top button