fbpx
12.8 C
Delfzijl
donderdag 09 juli 2020
Home Sport Kangoeroe Klup bij Korfbalvereniging Roda’70

Kangoeroe Klup bij Korfbalvereniging Roda’70

Delfzijl – Sinds vorig jaar staat elke maand 1 x de Kangoeroe Korfbal Klup  op de agenda bij Roda’70. Na een goed verlopen 1e keer, hoopte de vereniging op een doorlopend succes.  Ook de keren daarna verliep alles goed en het aantal deelnemende kinderen was net zo overweldig als tijdens de 1e keer.

Na de zomervakantie van 2016 was het aantal kinderen in de leeftijdscategorie van 3 t/m 7 jaar om op een leuke manier in contact te komen met de sport korfbal helaas afgenomen, maar gelukkig bleken een aantal kinderen het zo leuk te vinden, dat ze lid werden van de Kangoeroe Korfbal Klup en van de K.V. Roda’70. Alle kinderen hadden elke weer enorme pret en waren ook zeer enthousiast en fanatiek bezig met alle spellen die ze moesten volbrengen. Ook de aanwezige ouders blijven het  zeer geslaagd vinden en blijven ook enthousiast over dit gebeuren.

Het gaat zo goed met deze groep kinderen, dat besloten is om met een aantal na de zomervakantie serieus te gaan trainen en dan hopelijk in de zaal ook aan de competitie mee te gaan doen. Voor de zomervakantie staat er nog 1 Kangoeroe Korfbal Klup gepland op zaterdag 10 juni van 10.00 uur t/m 11.30 uur, met zoals het er nu uitziet met een leuke afsluiting van het afgelopen seizoen.

Lijkt het je nou ook leuk om te korfballen?!
En wil je weten hoe het spelletje precies gaat.
Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij Korfbalvereniging Roda’70!
Korfbalvereniging Roda’70 is gevestigd op de ijsbaan in Delfzijl Tuikwerderrak 15

Na de zomervakantie krijgt de Kangoeroe Klup een vervolg. Meer informatie hierover vind u op de Facebook-pagina, maar mocht u nu al meer informatie willen hebben, dan kunt u een mail sturen naar Kangoeroekorfbal@roda70.nl

Ook kunt u uw kind of uw kinderen nu al opgeven via dit e-mailadres.

Advertenties