woensdag 20 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Kamp&Koolhof makelaars doneert € 5000,- aan vijf goede doelen

Delfzijl – Om te vieren dat op 10 mei jongstleden. het exact 50 jaar geleden was dat Kamp&Koolhof makelaars en taxateurs hun intrek nam in het makelaarskantoor aan de Landstraat 71 in Delfzijl, stelden zij in totaal € 5.000,- beschikbaar aan 5 lokale, goede doelen.

Via onder andere kranten, diverse sociale mediakanalen werd er groots aandacht gegeven aan dit ludieke voorstel. Vele verenigingen, stichtingen, overige instanties en personen hebben hier dan ook vervolg aan gegeven en vaak uitgebreid gemotiveerd waarom nu juist ‘hun goede doel’ gehonoreerd zou moeten worden.

Menne Kamp van Kamp&Koolhof: “Het waren tientallen en tevens zeer uiteenlopende voorstellen. Veel meer dan we eigenlijk verwacht hadden. Samen met onze collega’s hebben wij alle voorstellen besproken en uiteindelijk met elkaar een keuze gemaakt. Vooral heel leuk om te doen, maar aan de andere kant ook weer moeilijk, omdat we natuurlijk niet alle ingebrachte voorstellen konden honoreren”.

Uiteindelijk zijn de vijf donaties toebedeeld aan:
De Verwendag te Delfzijl (voor een verrassingsdag voor o.a. verstandelijk / lichamelijk gehandicapten),

Hospice de Schutse in Appingedam (voor palliatieve terminale zorg, om de vrijwilligers te bedanken),

Werkgroep 4 mei in Delfzijl (voor uitbreiding van het monument ‘Joanna’),

Stichting Kindervakantiespelen ‘Lutje Grut’ te Delfzijl (voor speelweken voor groep 3 t/m 8 van de basisschool) en Fietsmaatjes te Delfzijl (voor duo-fietsen ten behoeve van met mensen een beperking). Zij ontvingen van het makelaarskantoor onlangs een donatie van elk € 1.000,-.

Historie
Het Delfzijlster makelaarskantoor is oorspronkelijk opgericht in 1905 door de heer Sijdzes, later in combinatie met de heer Bos en werd het in de negentiger jaren Bos&Koolhof. De huidige leiding is onder de naam Kamp&Koolhof, in handen van Menne Kamp en Jan Koolhof.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
KlussenKlussen
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle