Jumbo op de Wending in Delfzijl wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Delfzijl – De Jumbo winkel aan De Wending 11 in Delfzijl krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De winkel sluit op vrijdag 8 mei om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 27 mei kunnen inwoners van Delfzijl en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig tot en met zondag 31 mei). Filiaalmanager Arjan Prins vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig!  Ik zie er naar uit om onze klanten te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkel. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.100 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze op bij deze speciale balie. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder
Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Delfzijl verbouwen. Juist in deze tijd blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Jachtlaan 4-10 in Delfzijl en het Harddraversplein 1-5 in Appingedam.

Back to top button