FC Groningen on tour bij NEC Delfzijl

Delfzijl – Afgelopen woensdag was FC Groningen on tour bij NEC Delfzijl. Trainen onder leiding van gedreven en professionele trainers. Een dag lang trainen als een prof van FC Groningen.

Kinderen hadden de mogelijkheid om te leren voetballen als hun eigen FC-helden en konden kennis maken met de FC Groningen-trainingsmethoden. De voetbaldag was ingedeeld in twee trainingssessies (ochtend en middag) en een sportlunch. Tijdens de hele dag stond er één voetbalthema centraal. De FC-trainers hielpen de kinderen en gaven tips om zichzelf te ontwikkelen als voetballer. Het was een zeer geslaagde dag voor iets meer dan 50 kinderen.

In goede samenwerking met de gemeente Delfzijl en FC Groningen en met inachtneming van alle opgestelde maatregelen was het een zeer geslaagde dag. Onze speciale dank gaat uit naar FC Groningen, alle vrijwilligers van NEC Delfzijl en de Gemeente Delfzijl. Na deze prachtige start van de dag was het in de avonduren de NEC Jeugd die weer van start ging met de reguliere trainingen.

Back to top button