vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Jubilarissen en burgemeester Rika Pot in het zonnetje gezet tijdens korpsbindingsavond brandweer Appingedam

spot_img

Appingedam – Brandweer Appingedam hield vrijdagavond haar jaarlijkse korpsbindingsavond en nieuwjaarsreceptie bij de Groene Weide in Appingedam. Tijdens deze avond werden een aantal diploma’s uitgereikt en jubilarissen in het zonnetje gezet door burgemeester Rika Pot. Verder werd er terug gekeken op een relatief rustig jaar met toch een aantal bijzondere momenten waaronder de grote brand in het centrum van Delfzijl en de brandweer wedstrijden die afgelopen mei door het korps werd georganiseerd.

Na het terugblikken door ploegchef Richard Werkman werden er diverse diploma’s en oorkondes uitgereikt door burgemeester Rika Pot.

Frans Buissink: Diploma bevelvoerder
Jan Fekkes: Diploma Chauffeur
Jan Fekkes: 35 jaar in brandweerdienst
Jacob (Jaap) Slagter: 25 jaar in brandweerdienst
Wytze Bouma: 20 jaar in brandweerdienst
Peter Verstappen: 12,5 jaar in brandweerdienst

Voor  burgemeester Rika Pot was het een speciale avond aangezien dit haar laatste korpsbindingsavond was als burgemeester van de gemeente Appingedam. Daarom werd de burgemeester en haar man van huis opgehaald door de tankautospuit en op ludieke wijze naar de Groene Weide gebracht waar de korpsleden haar stonden op te wachten. Na de uitreiking van de diploma’s en oorkondes werd Rika namens clustercommandant Tjerk Elzinga bedankt voor haar jarenlange bestuurslidmaatschap van het algemeen bestuur bij de veiligheidsregio Groningen.

Ook namens de blusploeg Appingedam werd zij bedankt voor de prettige samenwerking en kreeg zij een foto van de blusploeg uitgereikt. Na het officiële gedeelte was er tijd voor vermaak met quiz.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten