7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 02:40

Jubilarissen DSHO in het zonnetje gezet tijdens ledenvergadering

Appingedam – Op vrijdagavond 17 maart vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van DSHO plaats. Na de vergadering stond er nog een bijzonder punt op de agenda, namelijk: jubilarissen. Er waren dit jaar maar liefst zes mensen die een feestje te vieren hadden. Hierbij werden zij uiteraard in het zonnetje gezet met mooie cadeaus en een bos bloemen.

Het gaat om de volgende personen: Elzo Medema en Roelf Schipper zijn allebei 45 jaar lid van DSHO, Fré Mensinga is 35 jaar lid van DSHO en de KNMO, Jans Slachter is 45 jaar lid van DSHO en de KNMO, Harm Helwerda is 50 jaar lid van de KNMO en Marjon Janssens is 25 jaar lid van DSHO.

Een nog specialer moment na afloop van de vergadering was er voor de heer Jan Bruggers. Hij is ruim 42 jaar lid van DSHO geweest en heeft helaas onlangs de beslissing moeten nemen te stoppen. Vanwege zijn lange lidmaatschap en zijn grote betrokkenheid bij de vereniging is besloten om de heer Jan Bruggers tot ere-lid te benoemen.

De heer Jan Bruggers heeft altijd trombone gespeeld, was onder andere verantwoordelijk voor de instrumentenopslag, was actief betrokken bij de oud papier acties, en is ook bestuurlijk actief geweest. Met andere woorden, een zeer betrokken en actief lid van de vereniging.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto

Populaire berichten