fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Jouw netwerk, de sleutel naar succes? gratis netwerkavond voor jonge ondernemers

Appingedam – Eerder dit jaar organiseerde stichting Jong Noord online een netwerkavond voor ondernemende jongeren. Deze vond online plaats en was een groot succes. Er bleek veel animo te zijn voor een platform waar deze groep elkaar kan treffen. Als vervolg hierop houdt de stichting volgende week haar eerste fysieke evenement!

Op woensdag 3 november om 19:00 uur kunnen jongeren, ondernemers en iedereen met interesse elkaar treffen op de thema-avond. Inspirerende sprekers van Press-StartGames en Eemshaven.info komen vertellen over de waarde van het netwerken. Daarna zal er volop gelegenheid zijn om met elkaar in gesprek te gaan.

Ook zullen leden van het Jong Noord Ondernemersnetwerk aanwezig zijn. Dit is een platform voor jonge ondernemers uit de gemeente Eemsdelta, dat begin dit jaar tot stand is gekomen. Dit platform wil jonge ondernemers ondersteunen en voor iedereen toegankelijk zijn. Deelname aan dit evenement is dan ook gratis! Wel moet je jezelf van tevoren aanmelden. Dit kan via jongnoord.nl/events

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer