JO11-1 NEC Delfzijl doet zichzelf tekort op eigen veld

Delfzijl – In een spannende wedstrijd is de JO11-1 van NEC Delfzijl er zaterdagmorgen niet in geslaagd om het kampioenschap binnen te slepen. De wedstrijd tegen DVC Appingedam JO11-1 eindigde in een bloedeloze 0-0.

De jongens van trainers Jordi Westra en Jari Slort bleken niet in staat om het verrassend sterk voetballende DVC onder de knie te krijgen.

‘In de 1e helft brachten we op meerdere fronten te weinig. We toonden onvoldoende initiatief en in de duels brachten we ook te weinig,’ aldus Westra. De 2e helft ging het wel wat beter, maar ook in de combinatie wist JO11-1 niet genoeg te brengen. ‘Eigenlijk hebben we maar 1 goede kans gecreëerd in de hele wedstrijd en dat is wel heel erg magertjes.’

Het in grote getale aanwezige publiek ging derhalve enigszins teleurgesteld naar huis in de wetenschap dat de jongens het in de laatste competitiewedstrijd alsnog af kunnen maken tegen rode lantaarndrager van SC Loppersum volgende week zaterdag.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1377″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button