fbpx

Jeugd NEC Delfzijl haalt opnieuw recordbedrag op tijdens Grote Club Actie

Delfzijl – Zaterdag was het ondanks het druilige weer feest bij NEC Delfzijl op sportpark centrum. Voorzitter Emme Groot en penningmeester Nicole van der Wielen mochten uit handen van de organisatie van de Grote Club Actie een cheque ontvangen met het fantastisch bedrag van €5642,40.  

Het resultaat van vele enthousiaste kinderen die de afgelopen weken honderden loten hebben verkocht en sommige sponsoren die met de koop van superloten a €150 stuk ook een behoorlijke duit in de zak hebben gedaan. NEC Delfzijl was in de regio met afstand de vereniging met de meest verkochte loten zelfs nog weer meer dan het record van vorig jaar. 

Een waanzinnige prestatie waar ze echt heel blij mee zijn. Het team en de kinderen met de meest verkochte loten ontvingen leuke prijzen. Gesponsord door Passe Partout, Hema, Jumbo Noordman, Juwelier Wieringa, Inspector Puzzels, DA Appingedam, Muzeeaquarium, Tropicana zwembad Veendam, Mc Donalds, Kantoor en Kopie en FC Groningen. 

De club bedankt iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt maar in het bijzonder de organisatie, kinderen en de sponsoren. Met de opbrengst kunnen ze mooie investeringen doen voor de jeugdafdeling. 

Back to top button