fbpx
11 C
Delfzijl
24 oktober 2020 11:05

Jesse Kramer wint in Assen door medische interventie

Assen – Boksen in een ambiance waarbij Ceasar’s Palace in het niet valt, wie wil dat niet? Jesse Kramer van boksvereniging Appingedam had de eer om het op het perfect georganiseerde boksgala in de Bonte Wever in Assen op te nemen tegen Michiel van Veen van de Zwolse Boksclub.

Jesse trof een gelijkwaardige tegenstander in van Veen wat de ingrediënten zijn voor een mooie partij. De eerste ronde bokste Jesse goed mee, maar vergat om bij de acties ook zijn stoothand te gebruiken.

De tweede ronde probeerde Jesse wat meer druk te zetten. Van Veen liet zich niet van de wijs brengen en bokste nog steeds goed mee waardoor de partij nog steeds gelijk op ging.
Voor de 3e ronde kreeg Jesse het advies uit de hoek om alles te geven in de laatste ronde daar de partij nog beide kanten op kon vallen. Jesse volgde het advies op en zette nog meer druk. Een loepzuivere stoot leverde van Veen een neusblessure op waardoor hij van de ringarts niet verder mocht boksen.

Jesse werd hiermee uitgeroepen tot winnaar door medische interventie en liet hiermee zien dat door wilskracht en doorzettingsvermogen een partij op naam te zetten is.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen bij minderjarige jongen

Appingedam - Handhavers hebben donderdagmiddag bij een minderjarige jongen in Appingedam een hoeveelheid illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. De politie werd erbij gehaald...