23.1 C
Delfzijl
27 juli 2021 15:02

Inschrijving op kavels Groot Bronswijk-terrein groot succes

spot_img

Wagenborgen – Woensdag 31 maart is de kavelverkoop op het Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen van start gegaan. Tot en met woensdag 21 april konden belangstellenden zich inschrijven. Op het terrein zijn elf nieuwbouwkavels beschikbaar, waarvan vier kavels op de locatie Nieuw-Hebron en zeven kavels op de locatie De Burcht. De gemeente Eemsdelta heeft in totaal 17 inschrijvingen mogen ontvangen voor de beschikbare kavels.

Wethouder Jan Menninga: “We zijn in januari 2020 samen met belangstellenden een traject gestart om te kijken hoe we de kavels zo veel mogelijk naar de woonwensen van deze geïnteresseerden konden inrichten. Het is goed om te zien dat uit deze groep belangstellenden nu ook daadwerkelijke inschrijvingen zijn gekomen. De verkoopbrochure is hee veel aangevraagd. Er hebben zich ook geïnteresseerden ingeschreven die nog niet bij ons bekend waren, maar dit toont alleen maar meer aan hoe gewild de kavels zijn.”

Loting
Wethouder Pier Prins:Door de over-inschrijving op de kavels zal er een loting plaatsvinden op donderdag 29 april. We zijn natuurlijk blij met deze hoeveelheid inschrijvingen, maar dit gaat helaas ook betekenen dat we geïnteresseerden moeten gaan teleurstellen. De loting wordt verzorgd door Emmius Notarissen in Delfzijl. Dit onder toeziend oog van wethouder Jan Menninga en mijzelf. De lotingsuitslag zal dezelfde dag worden gedeeld met de inschrijvers. De ingelote personen zullen door Jan Menninga en mij telefonisch op de hoogte worden gebracht van de lotingsuitslag.”

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier

Populaire berichten