‘Inbreker’ op bouwplaats Delfzijl blijkt op zoek naar slaapplek

Delfzijl – De politie heeft zaterdagavond aan de Landstraat in Delfzijl een man betrapt op het inbreken bij een bouwplaats.

Rond twintig over tien kreeg de politie via een getuige de melding dat er een man op de bouwplaats liep. De politie was rap ter plekke en trof de man al snel aan. Nadat de man was gefouilleerd en zijn rugtas was onderzocht werd hij meegenomen voor nader onderzoek.

De getuige zag de man eerder op de dag ook al rond het pand hangen en vertrouwde het niet.

Na onderzoek bleek de man geen diefstal te willen plegen maar op zoek te zijn naar een slaapplek. De man had in zijn rugzak onder andere een slaapzak bij zich. De man is na het onderzoek op vrije voeten gesteld.

Voor het betreden van verboden terrein kreeg de man een waarschuwing.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1786″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button