Hulpdiensten ingezet voor medisch noodgeval op schip in de Eemshaven

Eemshaven – De hulpdiensten, waaronder het trauma-team en de brandweer, werden woensdagmiddag ingezet voor een medisch noodgeval op een schip. Het schip, met de naam Karmsund, kwam de Eemshaven binnen waar de hulpdiensten reeds klaarstonden.

De ambulancedienst heeft samen met het trauma-team de patiënt aan boord behandeld waarna deze door een hoogwerker van de brandweer van de brug van het schip kon worden gehaald. Vervolgens is de patiënt met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie ging het om een medisch noodgeval.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2758″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button