Hulpdiensten in actie voor noodsituatie op het water bij Delfzijl

Delfzijl – De hulpdiensten moesten zaterdagmiddag in actie komen voor een noodsituatie op het water in de haven van Delfzijl. Op een zeiljachtje, in de buurt van het havenkanaal, was een persoon in medische nood. Een ander jacht heeft de politie, marechaussee en de ambulancedienst op het dok bij de Visserijweg opgepikt en naar het zeiljachtje gebracht.

Ondertussen was ook de brandweer van Delfzijl onderweg om assistentie te verlenen wanneer het zeiljachtje bij het dok zou aankomen. De hulpdiensten zijn vervolgens ruime tijd bezig geweest met de persoon.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2196″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button