fbpx
zaterdag 04 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Het Scharrelhofke viert feest: boegbeeld Gerard Bijma wordt 50 jaar

Appingedam – Maandag 8 november wordt Gerard Bijma, het boegbeeld van Het Scharrelhofke,  50 jaar. Gerard begon als 10 jarig jongentje te werken in het bedrijf van zijn ouders. Eerst met het rapen en sorteren van eieren en later mocht hij ook helpen in de winkel en op de markt. Na zijn studie begon hij fulltime te werken bij Het Scharrelhofke in Appingedam. En in 2001 nam hij de zaak over van zijn ouders.

Of hij er tegenop ziet om 50 te worden? “Nee hoor, leeftijd is maar een nummer en ik voel me nog net zo als 10 jaar geleden, er zal niet veel veranderen nu ik 50 word, hoop ik”. Hij is wel erg nieuwsgierig naar wat zijn personeel aan het regelen is voor zijn verjaardag. “Ik heb praatgrage personeelsleden, maar nu houden ze de kaken stijf op elkaar”. Uiteraard wordt het feestje samen gevierd met zijn personeel maar ook de klanten worden niet vergeten. Wie jarig is trakteert toch?

Daarom krijgen alle klanten die maandag, bij een besteding van € 10.00 of meer Gratis een smakelijke verrassing.  Op de Facebookpagina van het Scharrelhofke Appingedam vind u meer informatie.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer