2.6 C
Delfzijl
8 mei 2021 07:05

Het grote Eemsdelta verkiezingsdebat op 10 november live online te volgen

Eemsdelta – Traditioneel is er voor de gemeenteraadsverkiezingen van 18 november a.s. een debat waar de lijsttrekkers van de verschillende partijen verbaal de strijd met elkaar aan gaan. Vooralsnog gaat de organisatie er van uit dat de verkiezingen doorgaan en zal het debat live worden uitgezonden op een speciale Facebookpagina van de Commerciële Club Ventus.

Ook deze editie wordt weer door deze grootste regionale businessclub georganiseerd in samenwerking met Omroep Eemsdelta. Het debat is dinsdag 10 november om 19:30 uur, maar de uitzending begint al een half uur eerder. Aangezien de Corona maatregelen het onmogelijk maken om met publiek een debat te voeren is er voor deze oplossing vanuit een studio gekozen.

De Omroep Eemsdelta zal dus naast radio ook TV maken voor deze gelegenheid. “We hebben een compleet nieuwe manier moeten zoeken om het aangenaam te maken voor de kijker. We zijn druk bezig met een kwalitatief goed en interessant presentatoren team en alle lijstrekkers zullen filmpjes maken met een voor hun belangrijk onderwerp waar iemand op uitgedaagd wordt”, vertelt Ron Mulder van Ventus.

De organisatie hoopt op heel veel kijkers, die ook tijdens de uitzending kunnen reageren en vragen kunnen stellen. Ook de voor- en nabeschouwing worden met beeld uitgezonden. Aan het debat doen 10 lijsttrekkers van evenzoveel partijen mee en de uitzending is door iedereen te bekijken. De organisatie roept iedereen op zich aan te melden middels een like op de Facebookpagina “Verkiezingsdebat Eemsdelta” en live mee te kijken.

“Je kan natuurlijk ook afstemmen op Omroep Eemdelta en meeluisteren. In de ether op 105.4 of kabel 104.1”, besluit Jaap Nauta van Omroep Eemsdelta.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten