Herman Hamstra clubkampioen TTV DETAC

Delfzijl – Met ingang van het voorjaarseizoen 2023 heeft tafeltennisvereniging Detac uit Delfzijl twee nieuwe sponsoren.

De bedrijven ‘Raangs Bouw’ en ‘Brandsma | De jong makelaars en taxateurs’ zullen de komende jaren te zien zijn op de sportkleding van de tafeltennisvereniging. Afgelopen woensdag werden de nieuwe trainingsjacks met de namen van de sponsoren trots gepresenteerd tijdens het jaarlijkse clubkampioenschap. De ruim dertig leden van de tafeltennisclub kregen van de nieuwe sponsoren allemaal een nieuwe trainingsjack, met dank aan de inspanningen van Benny Kuiper.

Naast de nieuwe sponsoren stond tijdens de speelavond ook de titel “Clubkampioen van 2022” centraal. In een volle zaal gingen de leden in meerkampen met elkaar de strijd aan op de tafeltennistafels. Het werd een lange avond met veel lange en fel gestreden partijen. Uiteindelijk haalden Herman Hamstra en Edo Ladage ongeslagen de finale, waarna Herman Hamstra aan het langste eind trok en de bokaal voor clubkampioen van 2022 binnenhaalde.

Back to top button