Handwerkochtend in de Kajuit aan de Prins Bernhardlaan

Delfzijl – Houd je van handwerken en vind je het leuk om dat in gezelschap van anderen te doen? Of: ben je ooit enthousiast aan een handwerkproject begonnen, kwam je vast te zitten en wil je dat nu weer oppakken met wat hulp van anderen? Cadanz Welzijn organiseert vanaf maandagochtend 9 januari, elke maandagochtend van 10.15  tot 11.30 uur een handwerkochtend in De Kajuit aan de Prins Bernhardlaan 26 A Delfzijl.  De bedoeling is dat je, je eigen handwerk- en of knutsel spullen mee neemt: breien, haken, borduren, kaartjes maken etc.

Je kan dan inspiratie opdoen en van elkaar leren. Je kan ook je eigen gemaakte spullen aan anderen laten zien, handwerkboeken of tijdschriften die je gekocht hebt of leuke patronen meenemen. De gezelligheid staat voorop. Er zijn vrijwilligers aanwezig om je te helpen als je er even niet uit komt.

Ook als je als je nog niets van breien, haken (of een andere techniek…) af weet, maar het wel graag zou willen leren, ben je van harte welkom op de handwerkochtend! Het meedoen aan de handwerkochtend is gratis. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon gezellig langs! De koffie staat klaar.Back to top button